etpa

Καλώς ήλθατε στο Alsos Catering

Φρέσκα και πρώτης ποιότητας υλικά και υψηλός βαθμός παρεχομένων υπηρεσιών, κάνουν την ALSOS CATERING ένα από τα κορυφαία catering της χώρας.
alsos catering
Δεξιώσεις Γάμου & Βάφτισης
alsos catering
Επαγγελματικές Εκδηλώσεις
alsos catering
Μενού ανά κατηγορία
alsos catering
Χώροι εκδηλώσεων

About Us

Οι πρωτόγνωρες για τα Ελληνικά δεδομένα γεύσεις της, που δεν καθιερώνονται στο μενού αν δεν είναι πραγματικά gourmet, το προσωπικό της που κατέχει μεγάλη εμπειρία αλλά και η δυνατότητα να καλύψει κάθε είδους εκδήλωση από ένα απλό delivery, cocktail ή buffet έως την πιο εξειδικευμένη και θεματική δεξίωση, φέρνουν την ALSOS CATERING στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού με υψηλές απαιτήσεις.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας (με εξοπλισμό της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας) με απόλυτη εξειδίκευση (chef de cuisine, chef patissier, maitre d’ hotel και λοιπές ειδικότητες) δίνοντας στην εταιρία την δυνατότητα κάλυψης εκδηλώσεων, τόσο εντός, όσο και εκτός Θεσσαλονίκης .

Η εταιρεία στο πλαίσιο λειτουργίας των διεθνών προτύπων και προδιαγραφών έχει ενταχθεί στα Διεθνή Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων και την απόκτηση πιστοποιητικών για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της σύμφωνα με τα πρότυπα.